Vodácký maraton na Berounce


Změna je život :-)

03.02.2019 19:34

Vážení sportovní přátelé a kamarádi.

Jak se říká, v nejlepším se má přestat. Po sedmnácti letech působení v samozvané funkci „admirála“ Vodáckého maratonu na Berounce dochází k tomu, na co jsem již několikrát upozorňoval. Síly docházejí a inspirace pro další ročníky také už valná není.

A proto tímto na vědomí dávám, že od 42. ročníku Vodáckého maratonu na Berounce jsem jeho organizační zajištění předal na bedra předsedovi Kanoistického oddílu TJ LOKOMOTIVA Beroun z.s. Tento spolek nadále zůstává jeho pořadatelem, ale spolek VODMAR Beroun z.s. maraton v budoucnu organizačně zajišťovat již nebude.

Novým „admirálem“ se tak stává Jaroslav Tomeš (Jarin). Také složení nového „kapitánského můstku“ se trochu pozměnilo. Nadále v něm zůstává Petr Michal (Michi) a Tomáš Slepička (Krusty), novým členem je místopředseda Kanoistického oddílu Petr Šírer a o dalších zatím nevím.

Než bude provedena úprava stránek www.vodmar-beroun.cz, tak uvádím kontakty na nové vedení. Jaroslav Tomeš: 724380194, tomesh@email.cz; Petr Šírer: 603472609, petrsirer@seznam.cz. Novou doručovací adresou je TJ LOKOMOTIVA Beroun z.s., Kanoistický oddíl, Tyršova 85, 266 01 Beroun.   

Při této příležitosti bych rád strašně moc poděkoval za vaši účast na maratonech, protože jen díky vám všem tento závod mohl fungovat celých 41 let a pevně věřím, že nový „kapitánský můstek“ na tuto tradici úspěšně naváže. K tomu mu přeji mnoho sil a nových nápadů.

Ještě jednou díky za mě i celý starý „kapitánský můstek“. Určitě se spolu ještě uvidíme, buď v Branově, nebo na řece jako konkurenti v kategorii dědků.

Admirál ve výslužbě

Joska Urbánek v.r.

—————

Zpět